Vestal Woonservices > Appartementen Abel Tasmantoren Assen

Appartementen Abel Tasmantoren Assen

Op 1 februari 2016 is bekend gemaakt dat Vestal naar buiten mag treden als beheerder van de appartementen in de Abel Tasmantoren. De Abel Tasmantoren aan het Abel Tasmanplein is het hoogste gebouw in Assen. Gelegen op een unieke locatie aangrenzend aan het centrum van Assen en nabij het station een perfecte locatie om te wonen.

tasmantoren-assen

Het voormalige kantoorpand is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met negen woonetages. Elke etage bestaat uit tien verschillende energiezuinige appartementen. Het in het oog springende gebouw is een grote aanvulling op de woningmarkt.

Negentig huurappartementen
In de toren zijn in totaal 90 appartementen gecreëerd. Elke etage bestaat uit 10 verschillende appartementen voor de beginnende huurder. De appartementen worden verhuurd vanaf €477. Voor de wat luxere appartementen ligt de prijs iets hoger.

De ligging van het appartementencomplex is ideaal; het ligt midden in het centrum, vlakbij alle voorzieningen en de appartementen beschikken over een prachtig uitzicht.

Alle appartementen beschikken over een woon- en slaapkamer met open keuken. Deze keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamers zijn voorzien van een douche en wastafel.

IMG_5814 Abel Tasmantoren Vestal Woonservices IMG_5796

 

Inschrijven
Wil jij in aanmerking komen voor deze appartementen? Schrijf je dan hier in en geef bij de opmerkingen aan dat je voorkeur uit gaat naar een appartement in de Abel Tasmantoren.