Vestal Woonservices > Appartementencomplex De Parkflat

Appartementencomplex De Parkflat

De Parkflat

De Parkflat is gelegen in het groen met een mooie parktuin. Het complex is geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Doordat de Parkflat zich bevindt aan de rand van het centrum, zijn alle voorzieningen direct om de hoek. De flat is goed ingericht voor 55-plussers, ruime gangen, voorzien van liften, recreatieruimte en goede parkeergelegenheid.

parkflat

De appartementen
De Parkflat beschikt over verschillende appartementen. Er zijn vier verschillende soorten twee- en drie kamer appartementen. De oppervlaktes variëren tussen de 68 m2 en 80 m2 en zijn allen voorzien van een balkon. Ieder appartement beschikt over een royale woonkamer met grote ramen wat zorgt voor een goede lichtinval. Verder zijn alle appartementen voorzien van elektrische zonwering. Naast een ruime kamer met open keuken zijn er één of twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een ruime berging waar o.a. wasmachine en droger kunnen staan.

U woont dus zoals u altijd gewend was, maar dan met extra voorzieningen die het mogelijk maken dat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. En heeft u, naarmate u ouder wordt, meer zorg nodig? Dan kunt u dat eenvoudig en snel regelen binnen de Parkflat.

Bekijk hier de beschikbare appartementen in de Parkflat.

IMG_5386 IMG_5390

IMG_5405 IMG_5329

De Parkflat beschikt over vier verschillende appartementen die variëren in grootte.

a2

a3 a4

Inschrijven
Wilt u in aanmerking komen voor deze appartementen? Schrijft u zich dan hier in en geef bij de opmerkingen aan dat uw voorkeur uit gaat naar een appartement in de Parkflat.