Vestal Woonservices > Algemene informatie

Algemene informatie

Een woning huren?

Waar dient u rekening mee te houden?

Inschrijving via onze website
Heeft u een leuke woning gezien? Of bent u op zoek naar een huurwoning? Om sneller in aanmerking te kunnen komen voor een woning zouden wij u willen adviseren een inschrijving te doen op onze website. Aan de hand van uw inschrijving zullen uw woonwensen in kaart worden gebracht. Wij maken voor u een selectie van de woningen die voor u passend zijn. Nadat de selectie is opgemaakt zullen wij uw inkomenssituatie inventariseren en voorleggen bij de verhuurders van de geselecteerde woningen. Bij eventuele vragen van de verhuurder(s) zal Vestal woonservices uw situatie nader toelichten.

Bezichtigingsronde
In overleg met de verhuurder zal Vestal woonservices samen met u de woning gaan bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging heeft u voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te kijken of de woning aan uw wensen voldoen.

Uw besluit
U heeft een keuze gemaakt! Vestal woonservices zal ervoor zorgdragen dat de onderhandelingen met de verhuurder in gang worden gezet. Na akkoord van de verhuurder zal de huurovereenkomst worden besproken en ondertekend.

Oplevering 
Op de huuringangsdatum wordt de woning aan u opgeleverd. Tijdens deze oplevering zal Vestal woonservices een Proces Verbaal van Oplevering opmaken die wordt doorgenomen en ondertekend. Hierin zal staat van de woning nauwkeurig door u worden opgenomen en beschreven, met ondersteunend beeldmateriaal.