Vestal Woonservices > Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Is uw tuin toe aan onderhoud maar komt u hier zelf niet aan toe? Schakel dan Vestal Woonservices in voor uw tuinonderhoud!

Een mooie en goed onderhouden tuin kan veel plezier leveren. Een goed onderhouden tuin is echter niet alleen voor uw eigen plezier (en dat van buurtgenoten) van belang, maar ook voor de waarde van uw woning. Bij een goed onderhouden tuin komt vaak echter veel bij kijken. Heeft u zelf geen groene vingers of ontbreekt het u aan tijd om uw tuin regelmatig te onderhouden? Onze ervaren tuinman maakt uw tuin graag weer in orde voor u.

Wij bieden u een breed scala aan diensten op gebied van tuinonderhoud aan. Hierbij kunt u denken aan o.a.:

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van uw tuin zelf te onderhouden en voor slechts een deel van de werkzaamheden aan ons uit te besteden.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een abonnement voor onze tuinservices af te sluiten. In overleg spreken wij af hoe vaak wij uw tuin dan komen onderhouden voor een gunstige prijs.

Wilt u een afspraak maken, een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen? Neemt contact met ons op. Onze contact gegevens vindt u hier.