Vestal Woonservices > Vastgoedmanagement Nederland

Vastgoedmanagement Nederland

Sinds 2015 is Vestal Woonservices aangesloten bij de branchevereniging voor ondernemingen die professioneel werkzaam zijn in het vastgoedmanagement, Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL).

Vastgoedmanagement Nederland is opgericht in 2009 en vertegenwoordigt momenteel circa 90 ondernemingen. Samen vertegenwoordigen zij ruim 2600 vastgoedprofessionals. Alle leden van Vastgoedmanagement Nederland voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, ervaring en professionaliteit en hebben de gedragscode ondertekend.

Wat doet Vastgoedmanagement Nederland?

VGM NL is uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van vastgoedmanagement. Vastgoedmanagement Nederland is innovatief, nuttig (voor haar leden), toonaangevend en kent de Nederlandse vastgoedmarkt als geen ander. Vastgoedmanagement Nederland ontwikkelt het vak vastgoedmanagement. Hierbij kan je denken aan zaken als certificering, het ontwikkelen van opleiding en aan het ontwikkelen van een gedragscode voor de leden. Bovendien signaleren ze vroegtijdig ontwikkelingen en veranderingen in de vastgoedmarkt en dat vertalen we naar kansen  voor vastgoedprofessionals.

Vestal Woonservices is trots om lid te zijn van deze branchevereniging, die de kwaliteiten van Vestal Woonservices waarborgt. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.vgm.nl.

Vastgoedmanagement Nederland