Alles wat je moet weten over de procedure voor de inschrijving van de woningen aan de Kloekhorststraat in Assen.

Alles wat je moet weten over de procedure voor de inschrijving van de woningen aan de Kloekhorststraat in Assen.

Door: Vestal VGM | 2 januari 2020 | Reacties (0)
Tags: Kloekhorststraat, Nieuws, Wonen

Heb jij je ingeschreven of wil jij je inschrijven voor een woning aan de Kloekhorststraat in Assen? Wij vertellen je graag hoe dit in zijn werk gaat en wat de stappen zijn die je doorloopt tijdens de procedure.

Allereerst kun je via de inschrijf button op de website jezelf bij ons inschrijven. Via het inschrijfformulier deel je jouw NAW gegevens en informatie over de door jou gewenste woning met ons. Dit formulier wordt vervolgens naar ons toegestuurd en je ontvangt daarvan een bevestiging. Verzamel vervolgens een aantal noodzakelijke stukken, zoals loonstroken, werkgeversverklaringen, arbeidsovereenkomst en een BKR. Daarnaast is het mogelijk een borgsteller kenbaar te maken. Een compleet dossier is essentieel in deze fase, want op basis van deze documenten wordt namelijk selecties voor de woningen gemaakt.  

Per woning worden er drie potentiële huurders uitgekozen. Zij ontvangen een persoonlijk bericht om een bezichtiging in te plannen bij de woning. Na de ze bezichtiging kun je aangeven of je de woning zou willen huren en dus verder wilt gaan met de procedure. Binnen een week ontvang je antwoordt van ons of de woning aan jou wordt toegewezen.
Wanneer de woning aan jou wordt toegewezen, ontvang je een uitnodiging om bij ons op kantoor de huurovereenkomst te tekenen. Na het ondertekenen van alle stukken wordt er een datum afgesproken voor de oplevering. Dit zal ongeveer een week na het tekenen van de huurovereenkomst zijn. Vervolgens vindt de sleuteloverdracht plaats bij de woning waarbij wij ook aanwezig zullen zijn.

Hieronder kun je de procedure stapsgewijs terug vinden:
Stap 1: Inschrijving via Vestal.nl;
Stap 2: Aanleveren van noodzakelijke stukken;
Stap 3: Bezichtiging van de woning;
Stap 4: Toewijzen woning;
Stap 5: Huurovereenkomst tekenen;
Stap 6: Datum oplevering woning afspreken;
Stap 7: Oplevering woning;
Stap 8: Genieten van je nieuwe woning!  

Mocht je nog vragen over de procedure hebben loop dan gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op!