Ben jij enthousiast, gedreven en heb jij commerciële vaardigheden? Dan zoeken de collega’s van Vestal Vastgoedmanagement jou!

Vestal is op zoek naar een: Vastgoedconsulent

Het doel van de functie is het beheren en het verhuren van woningen/bedrijfspanden. Door jouw inzet zijn onze huurders en verhuurders optimaal tevreden over de geleverde dienstverlening. Is jouw werkstijl gestructureerd en met oog voor detail? Past deze functie bij jou? Dan zoeken onze klanten en collega’s jou!

Vestal onderneemt in beheer, verhuur en ouderhoud van onroerend goed, waaronder woningen, winkels en kantoorpanden. Als full-service dienstverlener bieden wij een volledig dienstenpakket aan. Hierdoor ontzorgen we onze klanten volledig bij de (ver)huur van onroerend goed. Wij verbinden de wensen van onze klanten aan ons aanbod en andersom, gaan voor een eerlijke prijs voor zowel de verhuurder als de huurder.

Onze organisatie is innovatief, breed georiënteerd en groeiend. Binnen ons gedreven en enthousiaste team is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werkomgeving:

Je bent als vastgoedconsulent de belangrijkste schakel in het contact met huurders en verhuurders.  Je voert diverse commerciële taken uit die verwant zijn met huur en verhuur van woningen die in het bezit en/of beheer zijn van de organisatie. Daarnaast zoek je actief naar beleggers en huurders zodat we beschikken over een goede portefeuille. Iedere vastgoedconsulent beheert een eigen portefeuille met woningen/panden, de daarbij behorende administratieve werkzaamheden zijn ook een onderdeel van jouw takenpakket.

Onze nieuwe collega:

  • Heeft een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij
  • Is klantgericht en weet wat klantbeleving inhoudt
  • Is commercieel vaardig
  • Toont initiatief en is communicatief vaardig

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie, waarin je jezelf volledig kunt ontplooien;
  • Een fulltime of parttimedienstverband;
  • Een professionele, maar informele werksfeer;
  • Gedreven en enthousiaste collega’s;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring.

Enthousiast geworden? 

Past deze functie helemaal bij jou? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 8 februari 2019 per mail naar Anneke Hemmen, HR Adviseur, anneke@vestal.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen dan kan je contact opnemen per mail met Priscilla Hazelhof (priscilla@vestal.nl).