Wonen in de Abel Tasmantoren in Assen

De Abel Tasmantoren in Assen is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met 9 woonetages. Elke etage bestaat uit 10 gloednieuwe, energiezuinige appartementen. Er zijn dus maar liefst 90 appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens aanwezig.
De Abel Tasmantoren is gelegen op een unieke locatie aangrenzend aan het centrum van Assen en nabij het station. De appartementen bieden een vrij en open uitzicht over Assen.

Foto's

Appartement

Midden in het levendige centrum van Assen zijn 90 nieuwe appartementen gerealiseerd in moderne stijl met veel lichtinval, sfeer en comfort. De appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van nieuw sanitair. De nieuwe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, combi-oven, elektrische koken en een afzuigkap. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het NS-station. Voor autobezitters is het mogelijk om tegen betaling een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Assen.

Een woning huren in dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch. Vanwege de kwalitatief hoogwaardige afwerking heeft u als huurder beperkte ‘opstartkosten’. Daarnaast biedt dit complex een grote mate van veiligheid, onder meer vanwege de hypermoderne inlogsystemen. Vanzelfsprekend is er in de Abel Tasmantoren een tweetal liften aanwezig. In het markante gebouw worden in totaal 90 huurappartementen aangeboden. De in grootte variërende woningen worden standaard opgeleverd met een berging op de begane grond.

Wonen op een toplocatie is nu voor iedereen weggelegd!

Woningen

Er zijn verschillende type woningen, waarin er veel keuzevrijheid is betreffende de indeling, grootte en ligging van de woningen. Welke woning past het beste bij u? Kom kijken en laat u overtuigen!

Duurzaam

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker tegenwoordig en bij de ombouw van de Abel Tasmantoren is dan ook gekozen voor de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden. 

Assen

De Abel Tasmantoren staat midden in het gezellige stadscentrum van Assen. Hier zijn vele voorzieningen, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de levendigheid van het centrum. 

Liever eerst iets meer informatie?

Liever eerst weten wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u speciale wensen?
Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar!