Wonen in de Kloekhorststraat in Assen

Op weg naar zelfstandig wonen! Midden in het levendige centrum van Assen zijn 40 nieuwe studio’s en appartementen gerealiseerd in moderne stijl met veel lichtinval, sfeer en comfort. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het NS-station. Voor autobezitters is het mogelijk om tegen betaling een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Assen. Een woning hurenin dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch!

Foto's

Appartementen & studio's

Wil jij ook je appartement of studio met je eigen voorzieningen? De studio’s en appartementen zijn geschikt voor eenpersoonshuishoudens, beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een nieuwe keuken en sanitair. De nieuwe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, combi-oven, elektrisch koken en een afzuigkap. Er zijn verschillende type woningen, waarin er veel keuzevrijheid is betreffende de indeling, grootte en ligging van de woningen. Welke woning past het beste bij jou?

Wonen aan de Kloekhorststraat

Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en bij de bouw van de studio’s en appartementen aan de Kloekhorststraat is dan ook gekozen voor de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden. Een beter milieu begint bij jezelf!

 

Huurtoeslag

De zelfstandige studio’s aan de Kloekhorststraat in Assen voldoen aan de huurtoeslag-eisen die worden gesteld. Gezien de kale huurprijs en de servicekosten kun je huurtoeslag aanvragen vanaf 18 jaar. Voor de appartementen met 1 slaapkamer kun je huurtoeslag aanvragen vanaf 23 jaar.

Assen

De nieuwe woningen aan de Kloekhorststraat zijn midden in het gezellige stadscentrum van Assen gelegen. Hier zijn vele voorzieningen, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de levendigheid van het centrum. Assen biedt bewoners een veelzijdigheid aan faciliteiten en voorzieningen.

Liever eerst iets meer informatie?

Liever eerst weten wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u speciale wensen?
Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar!