Wonen in de Parkflat

Wonen in de Parkflat

Door: Vestal VGM | 23 september 2020 | Reacties (0)
Tags: Huren, Parkflat

Wanneer u ouder wordt verandert ook uw leven. Daarmee veranderen ook uw behoeften betreffende uw woning. Vestal VGM verhuurt woningen in de Parkflat in Veendam. In de Parkflat blijft u zelfstandig wonen, maar kiest u zelf de hulp die bij u past. Alle voorzieningen en activiteiten zijn aanwezig. Wanneer uw situatie verandert, verandert de mate van hulp eenvoudig met u mee. Daarnaast zijn de medewerkers van de flat en de medebewoners altijd dichtbij. In deze blog vertellen we u alles over het wonen in de Parkflat.

De appartementen
De Parkflat beschikt over verschillende appartementen. Er zijn vier verschillende soorten twee- en drie-kamerappartementen. De oppervlaktes variëren tussen de 68 m2 en 80 m2 en zijn allen voorzien van een balkon. Ieder appartement beschikt over een royale woonkamer met grote ramen wat zorgt voor een goede lichtinval. Verder zijn alle appartementen voorzien van elektrische zonwering. Naast een ruime kamer met open keuken zijn er één of twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een ruime berging waar o.a. wasmachine en droger kunnen staan.

U woont dus zoals u altijd gewend was, maar dan met extra voorzieningen die het mogelijk maken dat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. En heeft u, naarmate u ouder wordt, meer zorg nodig? Dan kunt u dat eenvoudig en snel regelen binnen de Parkflat. Het beheer en de verhuur van de appartementen wordt gedaan door Vestal VGM.

Service, zorg, koken en activiteiten
Naarmate we ouder worden, wordt de behoefte aan zorg vaak ook groter. Omdat de hoeveelheid zorg voor iedereen verschillend is, wordt dit bij de Parkflat persoonlijk in kaart gebracht. Samen met ons zorgteam bekijkt u de benodigde zorg en kunt u dit te allen tijde weer aanpassen. Ons zorgteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Door deze samenwerking bent u te allen tijde verzekerd van goede zorg in noodgevallen, maar ook voor langdurige professionele zorg.

Wanneer we ouder worden is gezond en lekker eten erg belangrijk. Kookt u graag zelf? Dan kunt u dat in de Parkflat lekker blijven doen. Vindt u het minder prettig om ‘s avonds zelf te koken? Dan kunt u dagelijks genieten van drie wisselende en zeer betaalbare menu’s in het restaurant. De maaltijden worden geserveerd door Maaltijdservice Langeleegte. Eet u liever op uw eigen kamer? Ook dat is mogelijk met de bezorgservice van de Parkflat.

Actief blijven en contacten onderhouden is in deze tijd voor ieder mens belangrijk. Wilt u gezellig deelnemen aan een activiteit of koffie drinken met uw medebewoners? Dan is daar voldoende ruimte en gelegenheid voor. In de Parkflat zijn namelijk meerdere activiteiten opgezet. Zo is er een kaartclub, wekelijks een bingo, een biljartclub, jeu de boules en een gymnastiekles. Ook kunt u op zonnige dagen heerlijk genieten van het groen rondom de woningen op het zonnige terras.

Wilt u graag kleiner gaan wonen, met alle voorzieningen nabij gelegen? Heeft u 24 uur per dag bereikbare zorg nodig? Bent u boven de 65 jaar? En zoekt u een woning die rustig is gelegen, maar waar wel genoeg te doen is? Dan is de Parkflat de geschikte plek voor u.