Zelfstandig, betaalbaar wonen met alle zorg dichtbij

Zelfstandig, betaalbaar wonen met alle zorg dichtbij

Door: Vestal | 23 oktober 2019 | Reacties (0)
Tags: Huren, Nieuws, Parkflat, Wonen

Wilt u graag kleiner gaan wonen, met alle voorzieningen nabij gelegen? Heeft u 24 uur per dag bereikbare zorg nodig? Bent u boven de 65 jaar? En zoekt u een woning die rustig is gelegen, maar waar wel genoeg te doen is? Dan is de Parkflat de geschikte plek voor u.

Met zeer betaalbare woningen, 24 uur bereikbare zorg en een ruim service en activiteitenprogramma is de Parkflat een gewilde plek in Veendam om te wonen. De mate van zorg er service kunt u compleet aanpassen aan uw wensen en behoeften. Wilt u ’s avonds kunnen genieten van een heerlijke maaltijd zonder dat u zelf de deur uit moet of hoeft te koken? Geniet dan van de gerechten van de keuken. Wilt u juist lekker zelf blijven koken maar heeft u wel behoefte aan extra zorg of hulp in de huishouding? Ook dat is bij de Parkflat mogelijk.

In de Parkflat bevinden zich viert verschillende soorten twee- en drie kamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van balkon, royale woonkamer met veel licht en elektrische zonwering. De woning beschikken over een open keuken, één of twee slaapkamers, een badkamer, toilet en ruime berging.