Wonen in de Van Beresteynstaete in Veendam

Op steenworp afstand van het centrum van Veendam wordt er binnenkort gestart met
de realisatie van twintig grote appartementen in de Van Beresteynstaete.
De appartementen worden levensloopbestendig en bij de realisatie van de
appartementen wordt gekeken naar duurzaamheid, het straatbeeld en de verwijzing
naar het verleden van Veendam.

Foto's

Appartement

Midden in het levendige centrum van Veendam worden 20 nieuwe levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een oppervlakte van 100 tot 150m² en zijn voorzien van minstens twee slaapkamers.  De appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van nieuw sanitair en keuken. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het station. En vindt u aan het einde van de staat het gezellige hertenkamp. De bouw van deze prachtige appartementen voorziet in een behoefte naar huurappartementen onder woningzoekenden in Veendam.

 

Wonen op een toplocatie is nu voor iedereen weggelegd!

Woningen

Alle 20 appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers. Bij de realisatie van de woningen wordt gekeken naar duurzaamheid, het straatbeeld en een verwijzing naar het verleden van Veendam. De appartementen die gerealiseerd worden, worden verhuurd en beheerd door Vestal VGM en Alders Makelaars. Samen bundelen we onze kennis en expertise van de (huur)woningmarkt in Veendam voor het verhuren en beheren van de appartementen.

 

Duurzaam

Duurzaamheid wordt tegenwoordig alsmaar belangrijker en bij de ombouw van het appartementencomplex Van Beresteynstaete is dan ook gekozen voor de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden.

Veendam

Het complex de Van Beresteynstaete staat midden in het gezellige stadscentrum van Veendam. Hier zijn vele voorzieningen, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de levendigheid van het centrum.

Liever eerst iets meer informatie?

Liever eerst weten wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u speciale wensen?
Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar!