Vestal-schilder-woningonderhoud

Technisch beheer

Bij iedere woning moet er regelmatig onderhoud uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan schilderwerk, CV-onderhoud en tuinonderhoud. Vestal Vastgoedmanagement biedt u verschillende mogelijkheden om deze diensten bij ons af te nemen. Of uw woning nu bij ons verhuurd wordt of niet!

Wij hebben meerdere specialisten in dienst, met jarenlange ervaring. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarnaast bieden wij gunstige abonnementen aan, zodat u bijvoorbeeld tegen een gunstig tarief meerdere keren per jaar uw tuin kunt laten onderhouden. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Huurt u een woning via Vestal Vastgoedmanagement? Dan komt niet al het onderhoud van de woning voor uw rekening. Wilt u een onderhoudsverzoek indienen of wenst u informatie over een onderhoudsabonnement? Neem dan contact met ons op!

Waar kunnen wij mee helpen?

verf

Schilderwerk

Naast vastgoedbeheer kunt u ook bij ons terecht voor het schilderwerk. Wij hebben schilders in dienst met jarenlange ervaring. Service en kwaliteit staan bij ons voorop! Wij bieden u een uitgebreid pakket om uw woning in optimale staat te brengen en te houden.

vestal-tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Het onderhouden van een tuin vergt veel tijd. Voor uw eigen tuinplezier raden wij u aan om uw tuin te laten onderhouden. Met een onderhoudscontract zorgen wij er samen met u voor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw woning. Vraag nu uw offerte aan.

cv

CV-services

Goed advies is erg belangrijk bij de aanschaf van een CV-ketel. Vestal Vastgoedmanagement zal voor uw woning de best passende CV-ketels selecteren van diverse A-merken. Er is altijd een ketel die bij uw woonsituatie past. Ook voor CV onderhoud kunt u bij Vestal Vastgoedmanagement terecht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

energielabel

Energielabel

Bij de verkoop of verhuur van uw woning moet u een definitief energielabel laten registreren. Een energielabel laat de energieprestatie van de woning zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De labelklassen voor woningen lopen van A t/m G, oftewel van weinig naar veel besparingsmogelijkheden.

Direct antwoord?

Heeft u ons niet kunnen bereiken via de chat?

info@vestal.nl